IHANIMMAT KEVÄTTAKIT JA ALEKOODI

Sis. mainoslinkkejä

Ah, vihdoinkin! Vihdoinkin KEVÄT alkaa olla täällä ja aivan pian saa vaihtaa vaatteita kevyempiin.

Kävin selailemassa kevään takkiuutuuksia ja aika ihania juttuja sieltä löytyi! Keräsin tähän alle muutamia kivoimpia ja yhden näistä klikkasin itsekin ostoskoriin! Voin sitten esitellä, kunhan takki saapuu. Katselin siis kevättakkeja, jotka käyvät pääasiassa ulkoiluun, mutta osa myös kaikenlaiseen muuhun menoon. Ja monista takeista löytyy myös beigeä ja mustaa, mutta RAKASTAN värejä, joten poimin tähän enimmäkseen värikkäitä kevättakkeja.

Ja hei! Koodilla ANNIKAMARCH23 saat -33% alen tilauksesi kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta ja sama koodi antaa -5% lisäalen ale/ kampanjahintaisista tuotteista! Voit rynnätä ostoksille heti tästä linkistä tai selaa ensin alta nuo mun takkilempparit.

kevättakkeja

Tämä parkatakki on aivan ihana! Näyttää juuri mukavalle ulkoiluun, mutta menisi kyllä melkein missä tahansa muussakin menossa. Tätä löytyy myös beigenä ja mustana.// sss // sss. Tää vihreä takki on ihana! Mulla on tämä sama vaaleanpunaisena usean vuoden takaa ja tämä takki sopii ominaisuuksiensa puolesta ulkoiluun (siinä käytössä olen eniten käyttänytkin), mutta käy kyllä moneen muuhunkin menoon, koska näyttää niin kivalle! Tästä löytyy useita eri värejä.

kevättakit 2023

Vaaleansininen takki on aivan vastaava, kun sen alapuolella oleva musta takki, mutta vain lyhyemmällä helmalla. Aivan ihana ja tätä löytyy monessa muussakin värissä. Musta takki löytyy täältä ja roosa kuoritakki täältä (tätä kuoritakki on vaikka miten monessa muussakin ihanassa värissä!).

Tän takin olen tilannut jo vuosia sitten (kuvakin jo 4 vuotta vanha!) ja edelleen tää on mulla käytössä. Tänä vuonna tähän takkiin tuli taas uudet ihanat värit ja takin löydät täältä.

ellos alekoodi

Ja tätä viime syksynä tilaamaani täydellistä parkatakkia (Takin nimikin siis osuvasti Perfect parka) saa myös edelleen. Tämä on topattu, joten sopii hyvin tähän kevättalveen ja sitten syksyllä taas uudelleen. Ei siis varsinainen kevättakki ole tämä, mutta kaltaisilleni vilukissoille juuri täydellinen näille muutaman asteen plussakeleille. Tykkään tästä takista niin paljon, että haluaisin tilata tämän saman myös mustana!

Ja muista hyödyntää koodia ANNIKAMARCH23, sillä sillä saat -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta ja -5% lisäalen jo alennetuista/ kampanjahintaisista tuotteista. Koodi on voimassa maaliskuun loppuun asti ja sitä voi käyttää kerran/ asiakas.

perfect parka

Mukavaa viikkoa!