TÄN KEVÄÄN SISUSTUSHAAVEET

Mua (tai meidän kotia) on pyydetty tänä keväänä niin sisustusaiheiseen televisio-ohjelmaan kuin sisustuslehteenkin. Enkä ihmettele, onhan meidän koti aika ihana! Ainakin mun IG-kuvissa…

Instagramiin valikoituu luonnollisesti ne omat lempparit meidän kodista. Olohuoneen tylsä harmaa seinä (siis pidän kyllä seinän sävystä, mutta harmaa seinä harmaan sohvan taustalla on vaan tosi tylsä) muuttui yhdeksi mun lemppariksi, kun siihen ripustettiin värikkäitä kehystettyjä printtejä. Rakastan meidän keittiön kahvinkeittonurkkausta, jonka avohyllyille on nostettu suloiset pastellisävyiset astiat. Näkymä olohuoneesta meidän vanhempien makkariin on mun mielestä aika ihana ja makuuhuoneesta löytyvä lila vaatekaappi on mun mielestä aivan superkaunis. Eteisen vaaleanpunaista seinää rakastan vielä vuosienkin jälkeen ja jokaisessa lastenhuoneessa on mun mielestä kiva värimaailma.

Mutta niiden ihanien Instagramkuvien ulkopuolelle jää aivan valtavasti kaikkea muuta. Meidän kodissa on paljon kohtia, joista en pidä ollenkaan tai joihin kaipaan muutoksia. Keittiön ihana kahvinkeittonurkkaus on ainoa ihana asia meidän keittiössä. Muuta keittiötä ei ole Instagramissa tai muuallakaan näkynyt. Keittiö on suorastaan ruma!

Mulla on kyllä lista sellaisista sisustushommeleista jotka haluaisin toteuttaa. Olisipa mukavaa päästä ruksimaan tämä lista alusta loppuun ja ihastella sen jälkeen kotia, joka olisi just täydellinen meille!

Mun sisustushaaveet just nyt:

KEITTIÖREMPPA! Tästä ollaan puhuttu KAUAN ilman, että ollaan remppaa koskaan (tähän mennessä) toteutettu. Koko asumiskuvio on ollut (ja on vähän edelleen) mietteissä, että halutaanko asua tässä, etsitäänkö jotain muuta vai mitä halutaan jatkossa. MUTTA. Se mun unelmakeittiö on aika simppeli. Valkoiset kiintokalusteet, messinginväriset vetimet ja hana, marmori(laminaatti)taso, vaaleanpunainen välitila (tai oikeastaan koko seinä) jne. Ai että, näen jo mielessäni miten IHANA tuo keittiö olisi!

Myös pieni vessa kaipaa uudistusta ja haluaisin vaihtaa koko talosta lattian. Lastenhuoneet on kyllä aika ihanat nytkin, MUTTA nekin olisi ihana laittaa pitkästä aikaa aivan uusiksi ja asukkaidensa näköiseksi.

Sitten haluaisin yhden makuuhuoneen lisää ja toisen olohuoneen (ai että miten paljon tätä haluaisinkin!). Haluaisin myös ISON ja käytännöllisen arkieteisen. Nythän me käytetään kodinhoitohuonetta arkieteisenä ja haluaisin tuon huoneen vain sen alkuperäiseen käyttöön. Olisipa ihanaa, jos olisi kodinhoitohuone, joka pysyisi puhtaana ja hiekattomana ja jossa ei olisi noin sataa paria kenkiä joihin kompastella. Mitäs vielä laitetaan? No, kolmas WC voisi olla ihan jeppis tälle tän hetkiselle kahdeksan hengen kokoonpanolle.

Ai niin! Toki ulkotilat kaipaisivat monenlaista remppaa myös. Terassi voisi olla isompi, poreallas olisi kiva (aikaisemmin haaveltiin isommasta uima-altaasta, mutta poreallas olisi kyllä kätevämpi sittenkin mm. lämmityshommeleiden takia). Ja sellainen hyötypuutarha, jota joku jaksaisi hoitaa olisi aika ihana myös. Joten laitetaanko samaan settiin vielä puutarhuri? Samalla voitaisiin ottaa vaikka kokki ja hedelmienkuorija, sellainenkin olisi kätevä, vaikka ei nyt sisustukseen liitykään (miksi esimerkiksi appelsiinin kuoriminen tai mangon pilkkominen onkin niin tylsää?).

En edelleenkään tiedä miten ja missä muodossa ja missä määrin näitä haaveita toteutetaan (henkilökunta ei nyt kuulunut niihin oikeisiin haaveisiin), mutta toivon, että se selviää vielä tämän kevään aikana.

Ja sitten saatte tietenkin tähän loppuun yhden mun lempparikuvakulman meidän kodista. Niitä kammottavia kohtia en aio edelleenkään esitellä, hah.

Ps. En siis TODELLAKAAN ole lähdössä mihinkään ohjelmaan tai lehteen näiden muutaman ihanan kuvakulman kanssa, jos nyt joku jäi tätä miettimään, heh.

Sellaisia sisustushaaveita mulla nyt. Kivaa ja aurinkoista viikkoa!