JOTAIN VAALEANPUNAISTA KOTIIN

Sis. mainoslinkkejä

Kävin eilen katsomassa Barbie-elokuvan (oli hyvä ja ihana ja kaikkea) ja nyt halusin itsekin muuttaa Barbielandiin! Ai niin, meidän kotihan kyllä onkin jo vähän Barbieland, ainakin joiltain osin, hah!

Sisustusosastoilla näyttää tällä hetkellä olevan paljon luonnonläheisiä sävyjä, beigeä, ruskeaa, vihreää ja muuta (kauniita tietty nämäkin), mutta onneksi muutamia vaaleanpunaisiakin juttuja löytyy! Keräsin alle Elloksen uutuuksista muutamia söpöjä juttuja.

Ja hei! Koodilla ANNIKARJULY23 saat -33% alea Ellokselta tilauksesi kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta ja -5% lisäalen alehinnoista!

ellos alekoodi

Ihastuin kovasti tähän vaaleanpunaiseen sivupöytään ja sen meille jo aikaisemmin tilasinkin. Tästä voi irroittaa tuon pöytälevyn, jolloin sitä voi käyttää tarjottimena. Ja tän ominaisuuden takia tämän oikeastaan tilasinkin, sillä meillä varmasti tämä on pääasiassa tarjottimena ja sitten, kun tarvitaan lisää laskutilaa, otetaan tämän sivupöydäksi käyttöön. Ihana piristys olohuoneeseen, voin vaikka huomenna ottaa tästä kuviakin!

Nämä raidalliset lakanat ovat tosi ihanan näköiset ja materiaaliltaan puuvillaflanellia. Kuulostaa kyllä tosi mukaville myös!

Ruusukuvioiset petivaatteet ovat pellavaa. Nämäkin ovat kyllä tosi ihanat!

Lila tyynynpäällinen on tosi kivan värinen, mun sisustuslempparivärit ovatkin tällä hetkellä lila ja vaaleanpunainen!

Värikkäitä kynttilänjalkoja olen etsinyt jo ikuisuuden! Eli en ole oikeastaan etsinyt ollenkaan, vaan odottanut, että sellaiset joskus tulevat vastaan ja nyt ne tulivat! Tilasin noista meille keltaisen, punaisen ja vihreän ja ne ovat juuri niin ihanat kuin toivoinkin!

Sellaisia juttuja tällä kertaa!