SIVUPÖYDÄSTÄ TARJOTIN

Sis. mainoslinkkejä

Mulla on vieläkin se jäätävä sisustuskuume, enkä malttaisi odottaa meidän remppaa. Sitä remppaa, jota ollaan suunniteltu jotain sata vuotta ja josta en vieläkään kerro tarkemmin. Ensin ajattelin, etten tee mitään sisustushommia ennen remonttia, mutta nyt oon tehnyt kyllä aika paljonkin. Tai lähinnä mies on tehnyt terassia (tätäkään ei eka pitänyt tehdä ennen sitä remppaa), oon ostanut meille uuden keittiönpöydän ja seuraavaksi ajattelin mennä maalikauppaan, sillä sain taas omasta mielestäni mahtavan idean, hah!

Elloksen uutuuksista löysin muutaman jutun, joille on ollutkin tarvetta! Oon etsinyt ikuisuuden värikkäitä kynttilänjalkoja, eli en ole etsinyt niitä ollenkaan, vaan olen vain odottanut, että sopivat tulevat joskus vastaan. Ja nyt ne tulivat! Kauniin väriset kynttilänjalat näyttävät aivan keraamisilta, mutta ovat oikeasti lakattua metallia! Tykkään näistä kyllä hurjan paljon! Ovat varmasti useimmiten olohuoneen pöydällä tai lipaston päällä koristeena, mutta nämä kyllä varmasti joskus päätyvät myös keittiönpöydälle osaksi kattausta.

Ps. Ellokselta -33% ale tilauksen kalleimmasta norm. hintaisesta tuotteesta ja -5% lisäale alehinnoista koodilla ANNIKARJULY23 (voimassa heinäkuun loppuun) ja kuun vaihtuessa koodilla ANNIKARAUG23 (voimassa elokuun ajan) (Koko valikoiman löydät täältä)

kynttilänjalat värikkäät

Olen myös samalla tavalla etsiskellyt (eli odotellut, että sopivat tulee joskus vastaan) jotain kivaa tarjotinta olohuoneeseen ja tämä vaaleanpunainen tarjotin oli kyllä paljon enemmän kuin olin odottanutkaan! Siis aivan ihana! Eikä tämä ole pelkästään tarjotin, vaan oikeasti sivupöytä, jonka pöytälevyä voi käyttää tarjottimena. Monikäyttöinenkin siis. Mä tykkään kerätä olohuoneen pöydällä olevat asiat (yleensä jokin kukka tai viherkasvi, ehkä kynttiöitä jne) tarjottimelle, koska en pidä siitä, että ne olisivat ”irrallaan” pöydällä. En olisi voinut kuvitellakaan, että löydän näin ihanan tarjottimen! Tämä on meidän sisustukseen aivan täydellinen. Tykkään tietty väristä kovasti, mutta myös tarjottimen hauskoista pyöreistä reunoista. Ja silloin, kun on tarvetta laskutilalle (vaikka jotkut juhlat tms), niin tarjotin voidaan siirtää jalkojensa päälle, jolloin siitä saadaan sivupöytä, johon voi laskea vaikka kahvikuppinsa.

vaaleanpunainen tarjotin
värikäs sisustus
värikäs koti

Aika ihania nämä, vai mitä! Lisää Elloksen uutuuksia voit käydä kurkkimassa verkkokaupassa ja muista hyödyntää alekoodit!