IHANIN PITKÄ UNTUVATAKKI (sis. alekoodin!)

Sis. mainoslinkkejä

Tilasin omani muistaakseni vuonna 2019, eli neljä vuotta sitten. Ja tämä pitkä untuvatakki on ollut kyllä jokaisen euron arvoinen, sillä se on ollut varmasti pidetyin takki jokaisena talvena näiden vuosien varrella!

Takki on superlämmin, tosi mukava ja vielä ihanan näköinenkin! Aivan loistava kaikenlaiseen leikkipuistoissa seisoskeluun, urheilukentän laidalle, pakkassässä kaupungilla kävelyyn ja mihin ikinä kukakin tällaista takkia nyt tarvitseekaan. Mä olen mm. vuosia sitten pukenut takin suoraan yökkärin päälle, kun olen saattanut lapsen aamulla eskarimatkalle, eikä kukaan ole (toivottavasti) arvannut, etten ole pukenut päivävaatteita takin alle, hah!

Tykkään itse pukeutua usein talvellakin mekkoon ja sukkahousuihin tai tunikaan ja leggareihin ja tällainen pitkä untuvatakki on kyllä ihan täydellinen tällaisten asujen kanssa, kun lämmittää myös jalkoja.

Näitä takkeja on tosiaan jo useana talvena myyty Elloksella ja JOKA vuosi näistä on suosituimmat koot loppuneet nopeasti! Nyt takkeja on tullut taas myyntiin, joten kannattaa olla heti asialla, jos tällainen takki on ollut haaveissa. Tällä hetkellä tästä mustasta näytti vielä olevan kaikkia kokoja jäljellä, samoin kauniista sinisestä, joka oli tullut uutena värinä tälle kaudelle.

Alekoodi

Koodilla ANNIKARAUG23 saat Ellokselta tilauksen kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta -33% alennuksen ja ale/kampanjahinnoista -5% LISÄALEN, ja tämä koodi käy myös tähän takkiin! Todella hyvä etu, sillä laadukkaan untuvatakin takin hinnasta lähtee ihan mukava siivu pois tuolla koodilla. Takin löydät täältä.

pitkä untuvatakki

Ai että, miten ihanalta tämä näyttääkään! Tykkään myös siitä yksityiskohdasta, että takin sivuilla on helmassa vetoketjut, joita voi tarvittaessa haluamallaan tavalla avata. Samoin takin edessä oleva vetoketju aukeaa myös alhaalta päin. Näin takin kanssa on helppo liikkua, vaikka se onkin pitkä.

Mitoitus

Mulla on takista koko 34 ja mun mielestä vastaa mitoitustaan tai on hieman reilu. Käytän yleensä kokoa 36 (tai S), mutta suurin osa takeista mulla kyllä on kokoa 34.

Tämän takin sisällä on mukava ottaa vastaan talven tuulet ja tuiskut, paukkupakkaset ja lumimyräkät. Hihansuiden sisässä on piiloresorit, joten viimat eivät pääse hihansuistakaan takin sisälle. Ja hupun voi tietty aina laittaa päähän ja kiskaista vetoketjun ylös asti kiinni, niin voit kuvitella seisovasi lämpimän untuvamakuupussin sisällä, heh!

Muista hyödyntää koodia ANNIKARAUG23 (voimassa elokuun loppuun, koodia voi käyttää kerran/ asiakas) ja takin löydät täältä ja koko Elloksen valikoiman pääset katsomaan täältä.

untuvatakki

Ps. Joko kurkkasit edellisen postauksen, jossa maalasin välioven lilan väriseksi? Ovesta tuli IHANA!

Mukavaa päivää!