UUDEN MAKUUHUONEEN SUUNNITELMAT

Sis. mainoslinkkejä

Meidän koti on muuttunut moneen kertaan eri elämäntilanteiden mukaan. Aluksi meitä asui tässä kodissa meidän vanhempien lisäksi vain esikoinen, sittemmin perhekoko on kasvanut ja muuttunut (päivystysperhetyön myötä) moneen kertaan.

Meidän kodissa on neljä makuuhuonetta ja KOLMESSA niistä on ollut mun ja miehen makkari. Ollaan siis ilmeisestikin aika useasti vaihdeltu huonejärjestystä, vaikka ei kyllä yhtään tunnukaan siltä! Ehkä olen myös kaivannut vaihtelua, mutta usein näitä huoneita on vaihdeltu jostain tarpeesta.

Tällä hetkellä meidän kotiin on valmistumassa laajennus, johon tulee kaksi makuuhuonetta ja TAAS meidän vanhempien makuuhuone siirtyy. Laajennukseen tulee meille uusi makkari ja siitä onkin tulossa niin ihana, ettei varmastikaan enää vaihdeta meidän makuuhuoneen paikkaa minnekään sieltä. Sinne tulee mm. meille oma vaatehuone ja kylppäri, eli vähän kuin meidän oma pieni yksiö, hah!

Olen tietenkin malttamattomana jo suunnitellut meidän uuden makkarin sisustusta ja suurin osa onkin jo odottamassa sitä, että saadaan makuuhuone valmiiksi. Tänään käyn ostamassa maalit ja huomenna miehen olisi tarkoitus maalata meidän makuuhuoneen seinät ja ensi viikolla jatkuu mm. kattopaneelien asennus.

Kurkistetaanpas sitten mun suunnitelmiin!

Ja ps. Koodilla ANNIKATOU24 saa Ellokselta -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta (ei koske huonekaluja), ja näistäkin tuotteista osa löytyy Elloksen valikoimasta. Sama koodi antaa -5% jo alennetuista hinnoista.

Tuon pehmoisen ja ihanan maton tilasin jo talvella meidän olohuoneeseen, mutta päätettiinkin laittaa se meidän makkariin. Matto on aivan älyttömän pehmeä ja siihen on varmasti ihana upottaa varpaansa aamulla sängystä noustessa. Matto on myös tosi edullinen, tälle isoimmalle 200 x 300 cm koolle jää alle 90 euroa! Meillä on tämä beigenä, mutta matosta on myös harmaa ja valkoinen sävy.

Makkarin keskipisteenä saa loistaa tuo sängynpääty, johon ihastuin ensinäkemällä! Meillä on ollut vuosia harmaa sängynpääty ja tuo luonnonvalkoinen väri tuntuu nyt ihanan raikkaalta ja kiva saada uuteen makkariin aivan uutta ilmettä. Sängynpäädyssä on tosi ihana malli, enkä malttaisi odottaa, että saadaan laittaa tämä paikalleen!

Olen myös miettinyt ostavani meidän harmaan jenkkisängyn rungon päälle jonkinlaisen helmalakanan ja näitä olikin Elloksella aivan valtavan suuri valikoima. Tietenkin eri korkuisia sängyn korkeudesta riippuen, mutta myös eri mallisia. Katselin ensin sellaista röyhelömäisempää, mutta luulen, että päädyn tuollaiseen simppelimpään malliin.

Sille seinälle, jolle sänky tulee ei jää juurikaan tilaa yöpöydille. Ajattelin katsella niitä vasta sitten kun sänky ja sängynpääty ovat paikoillaan niin näen millainen tila yöpöydille jää. Kiva ja kevyt vaihtoehto yöpöydille voisi olla tuollaiset hyllyt! Nämä ovat saman tyyliset kuin meidän keittiön avohyllyt, joten sopisi hyvin kyllä meidän kodin tyyliin. Nämä hyllyt oli myös tosi edulliset, 2 kpl oli nyt alessa yhteensä 40 euroa!

Makuuhuoneen seinien väriksi tulee samaa harmaata, jota meidän kodin yleisvärinä on muuallakin kodissa ja tämän lisäksi kaunista sinivihreää.

Lukuvaloiksi meille tulee PR Homen kukkavalaisimet (vastaavat täällä) ja lattiaksi koko kotiin valikoitui kaunis vinyylilankku tammi-sävyllä.

Sellaisia remppa- ja sisustushaaveita täällä ja toivottavasti pian nähdään lopputulos!

(Ai niin! Näiden lisäksi pitäisi vielä sisustaa makuuhuoneessa vaatehuone, työnurkkaus ja kylpyhuone. Mutta aloitetaan nyt ensin näistä mitä ollaan jo suunniteltu!)

Ja muistakaa hyödyntää tuota koodia ANNIKATOU24, jolla saa -33% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta Ellokselta! Koko valikoiman löydät täältä.

Kivaa päivää!