MARIMEKON IHANIA UUTUUKSIA JA ALEKOODI!

Sis. mainoslinkkejä

Tiistai-iltana satoi kaatamalla, kun me saavuttiin Italiaan. Käytiin nopeasti läheisessä ruokakaupassa ja oleiltiin ilta asunnolla, eikä lähdetty sen kummemmin mihinkään. Eilen olikin ihana auringonpaiste ja lähdettiin tutustumaan Torinoon. Käytiin tietenkin pizzalla, kun kerran Italiassa ollaan ja kierreltiin muutamissa kaupoissa keskustassa. Esikoisen toiveesta käytiin ostamassa kuplateet ja kun muutama tunti oli hurahtanut keskustassa kierrellessä, lähdettiin välillä asunnolle huilaamaan. Tarkoitus oli lähteä myöhemmin vielä jonnekin, mutta ei lopulta jaksettu lähteä enää minnekään. Olisi ihana ahmia jokainen kadunkulma kaupungeista, joissa käydään, mutta toisaalta on myös mukava välillä ottaa rennosti ja olla tekemättä mitään. Ollaanhan me oltu matkalla kohta jo pari viikkoa ja reilu viikko vielä edessä!

Illalla asunnolla oleillessa kurkistin myös pitkästä aikaa millaisia uutuuksia Ellokselle on tullut. Ja voi vitsit miten IHANAN värisiä juttuja Marimekolta oli tullut! Ihastuin näihin vihreisiin pyyhkeisiin ja kosmetiikkapussukkaan. Koodilla ANNIKAKES24 saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta -33% alen (ja -5% lisäalen alehinnoista), joten kannattaa hyödyntää tuota koodia, jos on aikeissa tehdä tilausta. Alla muutamia omia lemppareitani ja kollaasin alta löydät linkit tuotteisiin.

ellos alekoodi

Tähän vihreään pyyhkeeseen ihastuin! Tämä on kylpypyyhe, mutta näitä oli myös muita kokoja.

Myös tämä kosmetiikkapussukka on ihana!

Mulla on täällä reissussa mukana käsilaukun lisäksi myös reppu, joka on kätevä ottaa mukaan päiväretkille, jonne tarvii mm. vesipullon ja vaikka pitkähihaisen mukaan. Tää Marimekon musta reppu on kyllä tosi kivan näköinen myös.

Nää vaaleat rusettisomisteiset kengät on IHANAT! Harmi, etten oikein keksi mitään käyttöä tällaisille, mutta jos sä keksit, niin tässä ihanat kengät kesän menoihin.

Tämä vaaleanpunainen viskoosimatto on paitsi söpön värinen, myös ihanan muotoinen!

Ja sitten pyyhkeiden ja kosmetiikkapussukan kanssa mätsäämään myös muki!

Tätä tuolia olen ennenkin ihastellut. Tästä on useita värejä ja tällainen sopisi kyllä ihanasti meidän uuteen makkariin.

Lisää ihania juttuja löydät Ellokselta, täältä löydät koko valikoiman, ja muista hyödyntää koodi ANNIKAKES24, jolla saat -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta (ja samalla koodilla saat -5% jo alennetuista hinnoista)

Mukavaa päivää!