LAKANAT KUIN KARKKIPAPERI (ALEVINKKEJÄ!)

Sis. mainoslinkkejä

Kotiuduttiin reissusta perjantaina. Loikoiltiin juhannus kotona, eikä tehty oikeastaan yhtään mitään. Grillattiin, loikoiltiin porealtaassa ja keräiltiin reissussa kadonneita voimia. Tällä viikolla sitten ollaan palailtu arkeen siinä mielessä, että mies on jatkanut laajennuksen puolella hommia. Nyt on ollut vuorossa vinyylilankun asennusta ja tänään saatiin ensimmäiset valaisimet kattoon. Ne onkin niin ihanat, että palailen niihin erikseen myöhemmin!

Elloksella on kesäalet jo vauhdissa ja kävin kurkkimassa valikoimaa lähinnä sisustustuotteiden puolelta. Ihastuin mm. raidalliseen pussilakanasettiin, joka on kuin suloinen karkki! Ja vielä 100% pellavaa. Raidallista pussilakanasettiä oli useammassakin kivassa sävyssä. Ja toisaalta taas raikkaan valkoinen pussilakanasettikin houkuttelee. Saisiko sellaisella hotellitunnelmaa omaankin makkariin? Musliini materiaalina ainakin vaikuttaa mukavan tuntuiselle. Alla muutamia poimintoja alen puolelta ja koodilla ANNIKAKES24 saa alehinnoista -5% lisäalen! Samalla alekoodilla saa myös tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen. Koodi on voimassa tämän viikon loppuun asti!

Kuvien alla linkit tuotteisiin.

alevinkit ellos

Vihreä matto // Valkoinen pussilakanasetti // Vaalea matto // Raidallinen pussilakanasetti // Ruukku // Keltainen päiväpeite // Vaaleanpunainen matto

Siinä muutamia mun lemppareita. Monista tuotteista oli tosi kiva värivalikoima! Esim. tuo keltainen päiväpeite on mun mielestä tosi kauniin värinen, mutta samaa päiväpeitettä on valikoimassa vaikka miten useassa eri sävyssä! Kannattaa käydä kurkkaamassa.

Ja tässä toki vain pieni osa alevalikoimasta. Käy kurkkaamassa koko valikoima täältä!

Mukavaa päivää!